Yritys

Suomen Konekauppa Oy on alkuvuodesta 2016 perustettu yritys. Tuomme maahan maatalouden koneita ja laitteita pääasiassa Euroopan unionin alueelta. Valikoimme tuotteemme tarkasti, jotta ne soveltuisivat mahdollisimman hyvin Suomen vaativiin olosuhteisiin. Koneiden valinnassa saamme konsultaatiota viljelijöiltä, alansa parhailta asiantuntijoilta. Koekäytämme tarvittaessa uusia tuotteita, joiden toimivuudesta ja kestävyydestä juuri Suomen olosuhteissa emme voi muuten olla varmoja. Samalla saamme arvokasta tietoa tuotteen mahdollisista heikkouksista ja vahvuuksista. Yrityksen perustajia ja omistajia on kaksi, Tatu Miettinen ja Teemu Hukka.

Teemu on toiminut lähes kymmenen vuotta yrittäjänä sähkö-alalla, joka on koulinut hänestä osaavan yrittäjän. Teemu on Suomen Konekaupan hallituksen puheenjohtaja ja hänen tärkeimmät toimenkuvansa yrityksen päivittäisissä askareissa ovat markkinointi ja yrityksen kehittämiseen liittyvät asiat.

Tatu on ollut vuodesta 2004 marjanviljelijänä. Voidaan sanoa että Suomen Konekaupan alkusysäys ja oppi on marjanviljelyn peruja, tarvittavat koneet ja laitteet on jo vuosia pitänyt etsiä pitkin Eurooppaa. Tämä siksi, että erikoiskasvinviljelyyn tarvittavia koneita on ollut rajallisesti saatavilla. Tatu toimii Suomen Konekaupan toimitusjohtajana ja hänen vastuullaan ovat myynti ja ostot.

Haluamme helpottaa teidän laitehankintoja ja tarjoamme käyttöönne meidän valmiina olevat kanavat, ja enemmänkin. Voitte käydä kauppaa kotimaisen luotettavan toimijan kanssa ja olla varmoja siitä että tilatut tavarat tulevat sovittuna ajankohtana kotiovelle.

Otathan rohkeasti yhteyttä meihin, niin etsitään sinulle sopiva tuote, mikäli sitä ei varastostamme löydy.